Hoe verwijder ik mijn naam uit google

Bezorgen slechte foto’s of negatieve blog postings uw een slechte naam bezorgen wanneer iemand uw naam intypt in de Google zoekmachine?

Of bent u bezorgd over uw privacy in dit nieuwe digitale tijdperk? Met de uitstekende indexering kunnen bedrijven, vrienden, familieleden en werkgevers meer informatie over u krijgen. Men noemt dit het “Ontooglen” van uw volledige naam of bedrijf.

Ontgooglen stappenplan om jezelf te verwijderen

Wat is een stappenplan bij het verwijderen van google?

Stoppen met het gebruik uw volledige naam

De beste manier om “ontgoogle jezelf” is dat u nooit uw volledige naam of uw achternaam moet gebruiken bij het aanmelden van online accounts, het plaatsen van uw blogs, of andere gepubliceerde artikelen die op het internet kunnen verschijnen. Wij raden u aan om een online pseudoniem of een schuil naam te gebruiken.

Ontgooglen doe je zelf om uit te vinden wat andere mensen zien als ze je naam zoeken

Als u een veel voorkomende naam heeft, is het mogelijk dat je naam veel voor komt in de zoekresultaten met alle andere “Firma Jansen”of “Jan Klaassens ‘ in de wereld.

U kunt dit doen door het zoeken met aanhalingstekens eromheen, evenals variaties van je tweede naam, bedrijf of initialen.

Wijzigingen met uw naam erop moet u aanbrengen in uw teksten die al door Google geïndexeerd zijn

Verander je naam of bedrijf op de openbare profielen die uw naam bevatten, zoals blogs of sociale websites. Verwijder alle accounts die u waarschijnlijk niet meer te gebruikt of persoonlijke informatie kunnen bevatten.

Om het Ontgooglen te vermijden, overweeg dan het gebruik van de “robots” HTML meta tag in je teksten indien u informatie gaat publiceren van uw naam of bedrijfsnaam, zodat deze niet in de zoekresultaten van Google verschijnen

<meta content="NOINDEX,NOFOLLOW" />

Dit geldt alleen indien u een website en de toegang tot de onderliggende code heeft, hiermee kunt u de meeste zoekmachines het indexeren verbieden. Lees meer over hoe het werkt.